Šaltasis kavos gėrimas užkariavo kavos pasaulį savo saldžiu, švelniu skoniu ir potencialiais naudingais poveikiais sveikatai. Kava ruošiama paliekant maltus pupeles mirkti šaltame vandenyje kelias valandas, suteikiant visiškai naują kavos patirtį – ir, kartą paragavus, jau nebegalima grįžti atgal.
Šis praktiškas vadovas suteiks jums visą reikiamą informaciją, kad galėtumėte prisijungti prie šio ilgalaikio mados reiškinio, su iliustruotais žingsnis po žingsnio nurodymais, kaip namuose pasigaminti šaltą kavą, ir ekspertų patarimais, kurie padės jums pasiekti geriausius rezultatus. Čia taip pat rasite daugiau nei 35 skanius receptus kokteiliams ir desertams su šaltai paruošta kava, nuo „Espresso Martini“ ir „Cold Brew Negroni“ iki kavos šokoladinio pyrago ir kavos prancūziško skrebučio. Tai būtinas vadovas tiek kavos ruošimo pradedantiesiems, tiek mažais kiekiais kavą ruošiantiesiems.
Naujoje ir atnaujintoje leidimo versijoje yra skyriai apie kavą ir tvarumą, kavos poveikį mūsų psichinei ir fizinei gerovei, alternatyvius kavos tirščių panaudojimo būdus, taip pat papildomi receptai, pvz., „Bulletproof Coffee“ ir „Coffee Water Kefir“.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.