Knyga „The Coffee Book“ kviečia į kelionę nuo kavos pupelės iki puodelio, supažindina su kavos istorija, jos gamyba ir moko tapti barista namuose.
Ar esate kavos mylėtojas ir norite išmokti paruošti tobulą kavą? Šis kavos gidas ir receptų knyga yra būtina visiems, kurie ieško informacijos ir įkvėpimo eksperimentuoti su skirtingomis pupelėmis, metodais ir skoniais.
Knygoje rasite:
- būtiniausią kavos ruošimo įrangą, padėsiančią jums išgauti ir paruošti visų rūšių kavą;
- kavos kilmės istoriją: kaip auginamos kavos uogos, kaip vyksta kavos derliaus nuėmimas ir perdirbimas į jums žinomas ir mėgstamas kavos pupeles;
- regionų apžvalgą su skirtingų šalių apdorojimo technikomis ir kavos skonio profiliais;
- vizualias žingsnis po žingsnio instrukcijas: pupelių skrudinimas, espresso paruošimas, pieno plakimas ir skanių kavų gaminimas kaip barista;
- daugiau nei 100 receptų, įskaitant pieno pakaitalus.
Atraskite neįtikėtiną kavos pupelių, auginamų visame pasaulyje, įvairovę su profiliu iš daugiau nei 40 šalių, esančių tolimuose kraštuose, pavyzdžiui, Vietname ir Bolivijoje. Skaitytojai gali pasinerti į kavos degustaciją ir naudoti degustatorių ratą, kad suprastų skonio niuansus nuo pupelių iki pupelių ir suprastų, kurios natos viena kitą papildo. Pasinerkite į kavos ruošimą, nuo skrudinimo, malimo iki virimo. Paprastos instrukcijos, pateiktos žingsnis po žingsnio, parodys jums įprastą kavos ruošimo įrangą, naudojamą įvairių kavos rūšių ruošimui. Naudodami išmoktus metodus, tyrinėkite receptų skyrių, kuriame rasite kavinės kultūros klasiką, pavyzdžiui, americano, flat white ir macchiato, bei neįprastesnius pasirinkimus, pavyzdžiui, caffè de olla ir ice maple latte. Virskite kavą namuose kaip profesionalas ir pradėkite savo dieną teisingai su The Coffee Book.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.